Wie herkent deze TT-ganger?

donderdag 16 juli 2015

Assen - De politie is op zoek naar een man die mogelijk iets kan vertellen over de mishandeling met fatale afloop tijdens het TT weekend in de nacht van vrijdag 26 juni op zondag 27 juni. Zij heeft beelden van de man op haar YouTube kanaal gezet. De beelden zijn van veraf gemaakt maar de politie hoopt dat er mensen zijn die de man alsnog herkennen aan bijvoorbeeld de manier van lopen/bewegen. Het gaat om de man die na ongeveer 8 seconden in beeld komt. Hij draagt een lichtkleurig shirt met lange mouwen.

In de nacht van vrijdag 26 juni op zaterdag 27 juni omstreeks02:00 uur werd een 24-jarige inwoner van Assen ernstig gewond aangetroffen op deGroningerstraat in Assen. Zijn verwondingen zijn vermoedelijk het gevolg van eenmishandeling. Het slachtoffer werd gereanimeerd en met zwaar hersenletsel naarhet ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij aan zijn verwondingen op dinsdag 30juni.

Uit onderzoek bleek dat, waarschijnlijk in de directe omgevingvan het incident, zich een groep bestaande uit jonge mannen en vrouwen in deleeftijd tussen de 20 en 30 jaar bevond. De politie is op zoek naar deze groep.In eerdere berichten werd genoemd dat de politie er vanuit ging dat er tussen de3 tot 5 personen bij de mishandeling waren betrokken. Uit het onderzoek tot nutoe gaat de politie ervan uit dat de daadwerkelijke mishandeling is gepleegddoor n persoon. Het onderzoek gaat onverminderd verder.

Omstreeks het tijdstip van de mishandeling zien we deze man overde Groningerstraat weglopen in de richting van de Kloekhorststraat. De politieis op zoek naar de man omdat hij misschien wel meer informatie over deze zaakheeft. Herkent u zichzelf? Wij komen graag met u in contact. Of weet u om wiehet gaat? Neem dan gratis contact op met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Ukunt natuurlijk ook bellen met de politie in Assen via 0900-8844. U kunt ookanoniem contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid op 088-1671500.

Ook is de politie nog steeds op zoek naar mensen die foto?s en/of filmpjeshebben van de omgeving voor, tijdens en na de mishandeling. Misschien heeft uwel beeldmateriaal van de mishandeling zelf. U kunthieruw foto's en/of filmpjes uploaden.

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=zlIX9SXJ-JM

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ubbena | 112 alarmeringen Ubbena | Goedkoop Tanken in Ubbena | Supermarkten in Ubbena | Weerbericht Ubbena