Mogelijk n verantwoordelijke voor dood door zware mishandeling TT-nacht

vrijdag 3 juli 2015

Assen - In het onderzoek naar de zware mishandeling op de Groningerstraat in de nacht van vrijdag 26 juni op zaterdag 27 juni rond 02.00 uur ?s nachts, waardoor een 24-jarige man overleed gaat de politie er nu vanuit dat de daadwerkelijke mishandeling is gepleegd door n persoon.

Een 24-jarige inwoner van Assen werd in die nacht ernstig gewondaangetroffen op de Groningerstraat. Naar alle waarschijnlijkheid als gevolg vaneen mishandeling. Hij werd gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. Op 30juni overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen.

Uit onderzoek is nu gebleken dat, waarschijnlijk in de directe omgeving vanhet incident, zich een groep bestaande uit jonge mannen en vrouwen in deleeftijd tussen de 20 en 30 jaar bevond. De politie is op zoek naar deze groep.In eerdere berichten werd genoemd dat de politie er vanuit ging dat er tussen de3 tot 5 personen bij de mishandeling waren betrokken. Uit het onderzoek tot nutoe gaat de politie ervan uit dat de daadwerkelijke mishandeling is gepleegddoor n persoon.

Het onderzoeksteam is nog steeds op zoek naar getuigen. Heeft u nog niet metde politie gesproken maar toch nog informatie voor het team over de zwaremishandeling waardoor een 24-jarige jongeman kwam te overlijden? Bel dan met depolitie op 0900-8844. U kunt ook bellen met de gratis Opsporingstiplijn via0800-6070. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniemvia 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ubbena | 112 alarmeringen Ubbena | Goedkoop Tanken in Ubbena | Supermarkten in Ubbena | Weerbericht Ubbena