Politie zoekt getuigen mishandeling

zondag 5 juli 2015

Assen - De politie is op zoek naar mensen die informatie hebben over een mishandeling zaterdagnacht op de parkeerplaats bij de McDonalds aan het Hof van Parijs in Assen. Daarbij werd een 20-jarige inwoner van Dwingeloo bewusteloos geslagen.

Voor zover bekend stond het latere slachtoffer met enkelevrienden iets voor 1 uur op de parkeerplaats. Daarbegon een woordenwisselingmet een zestal mannen dat iets verderop stond. Een van die mannen zou naar de20-jarige zijn gelopen, hem in het gezicht hebben gestompt, zjin weggelopen omdaarna de 20-jarigeopnieuw in het gezicht te slaan. De inwoner van Dwingelooraakte buiten bewustzijn en werd in een ambulance naar het ziekenhuis in Assenvervoerd.

De mannen vertrokken in een zwarte VW Polo en in een zwarte Alfa. De dader,een donkere man met fors postuur, was vermoedelijk de bestuurder van de Polo.Getuigen of mensen die over informatie beschikken worden vriendelijk verzochtcontact met de politie op te nemen via het nummer 0900-8844 of via hetcontactformulierop politie.nl.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ubbena | 112 alarmeringen Ubbena | Goedkoop Tanken in Ubbena | Supermarkten in Ubbena | Weerbericht Ubbena