Overvallen supermarkten Assen in Opsporing Verzocht

dinsdag 27 januari 2015

Assen - Dinsdagavond 27 januari besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan de twee overvallen in november 2014 op supermarkten in Assen. Er wordt beeldmateriaal getoond van een overvaller. De politie vermoedt dat beide overvallen door dezelfde man gepleegd zijn.

Wat is er gebeurd

Op woensdag 5 november rond 21.30 uur werd de Supercoop aan deRondgang in Assen overvallen. Onder bedreiging van een vuurwapen moest eenmedewerkster geld aan de overvaller geven. Ook graaide hij zelf geld uit dekassalade. De man is lopend gevlucht in richting van de cafetaria aan deTraverse en daarna richting de sporthal op de Vestesingel. Vanaf daar vluchttehij verder op een fiets.

Zo?n twee weken later sloeg vermoedelijk dezelfde overvallernogmaals toe. Op dinsdag 18 november rond 20.00 uur overviel hij de Albert Heijnaan de Bremstraat in Assen. Ook hier hebben medewerksters onder bedreiging vaneen vuurwapen geld afgegeven. Vanuit de winkel liep de verdachte richting deAldi en verdween door het steegje tussen de snackbar en de kapper. Vanaf daar ishet onbekend in welke richting hij is verdwenen en of hij een vervoersmiddelgebruikte.

De beelden van de verdachte zijn eerder deze maand oppolitie.nlgezet.

Signalement

Het gaat om een mogelijk licht getinte man van ongeveer 20 a 30jaar oud. Hij was tussen de 1.70 en 1.80 mtr groot. Hij heeft een normaalpostuur. Hij sprak Nederlands met een licht accent. Hij droeg een donkere jas eneen spijkerbroek. Bij beide overvallen dreigde de overvaller met een vuurwapen.Op de bewakingsbeelden is het gezicht van de overvaller helaas niet te zien.

Uitzending en tips

Opsporing Verzocht begint dinsdag 27 januariom 20.30 uur opNPO1. De herhaling is de dag na de reguliere uitzending om 11.40 uur op NPO 2.Herkent u de man of heeft u meer informatie over de overvallen? Bel deOpsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op metMeld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ubbena | 112 alarmeringen Ubbena | Goedkoop Tanken in Ubbena | Supermarkten in Ubbena | Weerbericht Ubbena