Mishandeling TT-nacht 2016 in Opsporing Verzocht

maandag 10 oktober 2016

Assen - Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 11 oktober aandacht aan een ernstige mishandeling in de TT-nacht afgelopen zaterdag 25 op zondag 26 juni.

Tijdens die nacht rond 01:15 uur ter hoogte van een geldautomaat aan het Koopmansplein in Assen een 22-jarige man uit Noord-Holland zo hard tegen zijn hoofd getrapt door een onbekende man dat hij knock out gaat. Op camerabeelden is te zien dat de man na wat geruzie een duw krijgt en op de grond valt. Het lukt hem om weer op te staan, maar als hij zelf wil uithalen, springt hij mis en valt hij weer. Liggend op de grond krijgt hij dan van totaal iemand anders een keiharde trap tegen zijn hoofd. Omstanders halen hulp omdat de jongeman roerloos blijft liggen. De verdachte is vervolgens de Kruisstraat in gerend, die overgaat in de Brink, waarna hij de Brinkstraat in loopt en uit beeld verdwijnt.

Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond om 20.30 uur uitgezonden op NPO1. De volgende dag, woensdag, rond 11.40 uur wordt de uitzending herhaald op NPO2. Heeft u meer informatie voor de politie of herkent u de verdachte? Bel dan met de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Blijft liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U kunt uw tip ook online doorgeven.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ubbena | 112 alarmeringen Ubbena | Goedkoop Tanken in Ubbena | Supermarkten in Ubbena | Weerbericht Ubbena